Великобритания иска да ваксинира приоритетните групи до май

До момента на Острова са ваксинирани почти 10,5 млн. души
6 фев 2021 15:20, Петя Славова
10
Великобритания иска да ваксинира приоритетните групи до май
Снимка: БГНЕС

Британското правителство иска да постави на всички девет приоритетни групи първата доза от ваксината срещу коронавирус до май месец. Това е първата по-конкретна цел на здравните власти на Острова.

Това ще позволи местните избори да се случат на 6 май. По-рано правителството заяви само, че иска да ваксинира деветте групи до пролетта.

Здравните власти се ангажираха да поставят ваксини на първите четири приоритетни групи до 15 февруари, като това вероятно ще се случи, предава "Труд".

До момента на Острова са ваксинирани почти 10,5 млн. души, а целта е до средата на февруари те да станат 15 милиона. Допълнителните пет групи обхващат още 17 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Headlines: All over 50s will be offered Civid19 vaccine by May - BBC NEWS! Не знам къде ги четете тези побългарени новини! Казаха тому що че на всеки ще предложат и който иска ще се ваксинира!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"says that lockdown restrictions will not be lifted until all over the age 50 receive the COVID-19 vaccine" Не знам дали може по-ясно да се каже.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...a decision he claims could push the return to normalcy into the summer" ..е, ще трябва да знаем и език....Някои го знаем и четем точно това което пише! Никой не може да променя ЮК комън закон без да бъде гласуван от кмерата на Лордовете!Министърът изказва мнение, нищо повече! Продължавай да сънуваш!:)))))))
6
1
 
0
 
! Отговори
Др. Акула преди 3 години
Ех, ако само имаше някакъв начин да достигаме до информация от цял свят.. Представям си нещо като прозорец, в който можеш да виждаш новини и събития от далечни страни... Може би щяхме да можем да погледнем примерно в Англия, и да прочетем новини като тази "UK Vaccine Minister Nadhim Zahawi says that lockdown restrictions will not be lifted until all over the age 50 receive the COVID-19 vaccine, a decision he claims could push the return to normalcy into the summer" ..е, ще трябва да знаем и език
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забравихте да напишете, какво каза министърчето на злото, тоест на здравеопазването... Че докато "не ваксинират 100% от хората в тези групи, няма да свърши карантината". Мдаа не е задължително ваксинирането, само се много, много принудително... Ще се наложи старците да се дадат за евтаназия, тоест, ваксинация........Каза го но се отнася само за сънуващи! :))))))))))))
4
3
 
1
 
! Отговори
Др. Акула преди 3 години
Забравихте да напишете, какво каза министърчето на злото, тоест на здравеопазването... Че докато "не ваксинират 100% от хората в тези групи, няма да свърши карантината". Мдаа не е задължително ваксинирането, само се много, много принудително... Ще се наложи старците да се дадат за евтаназия, тоест, ваксинация.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, ама "ваксинирането" и там зацикля. Желаещите започнаха да се изчерпват.Днес министърът по ваксинирането пак плачеше срещу "дезинформацията".Зацикля само българската мисъл на партийно ниво и народно тесногръдие предимно в родината с най чистите реки и езера! :))))))))
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англичаните да ваксинират тяхните политици с колове в главите......Тази алтернатива е подходяща само за балкански субекти доказали своето ниско ниво на развитие и наличие на наследствено паталогичен битовизъм! :)))))))
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, ама "ваксинирането" и там зацикля. Желаещите започнаха да се изчерпват.Днес министърът по ваксинирането пак плачеше срещу "дезинформацията".